Toissa päivänä bussissa istuessani satuin kuulemaan vanhan avioparin keskustelua nykyisyydestä. Ensin mamma ihmetteli sitä juuri hankittua laajakaistaa ja tähän pappa totesi, että uudesta digiboksista pitää mennä valittamaan. Syynä oli monen kaukosäätimen kirous, johon pappa oli kyllästynyt. Mamma vielä lisäsi siihen, että: "Kun ollaan näinkin kauan selvitty ilman niin miksei nytkin?".

Onko teknologia yleinen valituksenaihe vanhuksilla? Aihe josta löytyy juttua seurassa kuin seurassa. Kuunon paasausta, josta kukaan ei voi loukkaantua. Ehkäpä. Varsinkin mamman viimeinen lause pisti korvaan: "Kun ollaan näinkin kauan selvitty ilman niin miksei nytkin", pisti korvaan. Onko syy siis kehityksessä? Niissä kullatuissa muistoissa, joissa taikina tehtiin käsin ja pelejä löytyi vain lauta muodossa.

Olen teknologian aikakauden lapsi ja elämä ilman televisiota ja kännykkää kuulostaa karmealta. Ja tämä kaikki on koomista, sillä miksi en selviäisi ilman metalli ja muovi möykkyä taskussani? Ehkä kyseessä on tässä ja nyt ilmiö. Kaikki on vain napin painalluksen päässä. Ainakin laitteen hajoamiseen saakka...  

Ja nyt vastaan Gufon meemiin.

1. Paras näkemäni teatteriesitys (jos et käy teatterissa jätä tyhjäksi)?

Kahdeksan vuotiaana näkemäni Tuhkimo teki ehdottoman vaikutuksen...

2. Suosikkimiesnäyttelijäsi?
Pakko sanoa Johnny Depp. Pirates ja Wonka ovat ihana satumaisia tarinoita. Suosittelen kaikille. Parhaimmillaan Depp on Tim Burtonin elokuvissa.

3. Suosikkinaisnäyttelijäsi?                                                                                                             Audrey Hepburn

4.Inhokkinäyttelijäsi?                                                                                                                                                                    Vaikea kysymys. Taidan yhytä Gufon mielipiteeseen ja sanoa Jane Fonda. Kivikova Loreal-kasvo.

 5. Paras näkemäsi kotimainen elokuva?
Olen aivan nalkissa Walt Disneyn elokuviin ja tätä linjaa seuraten valitsen Joulutarinan, jonka näin joulun alla.

 6. Paras näkemäsi ulkomainen elokuva? 
Pakkohan tänne on joku klassikko saada, joten sanon My Fair Lady.

7. Elokuva, jonka jatko-osissa on ollut järkeä?
Star Wars. En oikein jaksa keskittyä kyseisien elokuvien aikana...

8. Paras tv-ohjelma tällä hetkellä?                                                                                                          Aivan ehdottomasti Greyn anatomia.

9. Paras tv-ohjelma kautta aikain?
Taaskin sama vastaus Gufon kanssa eli Pikku kakkonen. Ikuinen ohjelma joka on tullut aina koko "pitkän" elämäni ajan.

10. Huonoin tv-ohjelma kautta aikain?
Taidan sanoa Päivien viemää. Mistä tämä jenkkimoska kumpuaa?

11. Minkä lapsuudestasi tutun ohjelman haluaisit nähdä uusintana?
Miksei muumeja näytetä enää? :)

12. Kenen tv- tai teatterihahmon roolin haluaisit itse esittää?
Renée Zellwegerin roolin Chicagossa.

13. Hauskin tv-viihteen yksittäinen sketsi?
Kanada?

14. Paras repliikki leffasta tms. jonka muistat ulkoa?
En pitänyt tästä repliikistä, mutta painunut mieleen erittäin hyvin... Chose me, pick me, love me. Esittäjänä Ellen Pompeo Greyn anatomiasta.

15. Jos elämästäsi tehtäisiin elokuva, kuka esittäisi Sinua  pääroolissa?                                                    Koska aamuni huipentuvat vanhusten vakoiluun en usko, että elämästäni haluttaisi tehdä elokuvaa :). Mutta sanon nyt sitten Jessica Alba (toiveajattelua).

Meemin siis lähetti Gufo ja nyt haastan Onsillan.