Gufon innoittamana tein testin "Millainen elokuva elämästäsi tehtäisiin" osoitteessa http://www.mtv3.fi/helmi2005/kuudesaisti/artikkeli.shtml/392057.

Minun elämästäni tehtäisiin musikaali. Harmi etten osaa laulaa... :)

Eli tässä analyysini:

Elämäsi on kuin musikaali.                                                                                                                     Nyt ylös penkistä ja laulamaan täysin palkein. Ja kas, kaikki ihmiset ympärilläsikin alkavat laulaa ja tanssia!

Sinun elämäsi on kuin musikaalia, mielikuvitusrikasta ja värikästä! Sinulla riittää ystäviä, mutta haluat niitä silti lisää - mielestäsi maailma on täynnä ihania tovereita, joiden kanssa hyräillä ja hoilottaa elämän ihmeellisyydestä.

Romantiikka ei ole elämäsi keskipiste, mutta ei sinun tarvitse sen puutteestakaan kärsiä, iloinen asenteesi pitää siitä huolen.Kumppaniksesi et halua mitään mököttäjää, eihän sellaista kestä!

Toiset ihmiset välillä ihmettelevät, että mikä sinua tässä elämässä niin ilahduttaa. Et näet todellakaan tarvitse kummia ollaksesi elämääsi tyytyväinen, uusi ihana päivä riittää! Elämäsihän näet on jo ihan sellaisenaan todellakin laulun.

Mukavia testejä! (Jos vaivaudutte:)